Kilppari avasi maahockeykauden kahdella voitolla

Lauantaina 29.4. pelattiin Helsingissä maahockeyn SM-sarjan avausturnaus. HC Kilpparille otti avauspäivästä täyden pistepotin.Ensimmäisessä ottelussa Lahden BMT kaatui lukemin 1-2 (1-2) ja toisessa ottelussa ABC-Team taas taipui tiukan taistelun jälkeen 1-0 (0-0).

Päivä oli haastava turkulaisille, sillä Kilpparin kokoonpanosta puuttui lähes kentällinen pelaajia, joten täydestä pistepotista voi olla todella tyytyväinen. Kilppareista päivän onnistujaksi nostetaan uransa ensimmäisessä ottelussa ensimmäisen maalinsa tehnyt 15-vuotias Waltteri Alenius. Raumalaistaustainen Alenius teki samalla historiaa: hänestä tuli 15 vuoden ja 5 kuukauden ikäisenä HC Kilpparin seurahistorian kaikkien aikojen nuorin miesten SM-sarjassa maalin tehnyt pelaaja. Lisäksi maahockeyn miesten SM-sarjan historiassa vastaavaan suoritukseen ei kukaan ole yltänyt miesmuistiin.

Turnaus pelattiin myös harvinaisen vaikeissa olosuhteissa, ja turnauksen viimeisessä ottelussa United-BMT lumisade yltyi jo lähes sietämättömäksi.

Päivän tulokset:

BMT – Kilppari 1-2 (1-2)

ABC-Team – United 2-1 (1-0)

Kilppari – ABC-Team 1-0 (0-0)

United – BMT 6-1 (5-0)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.