Voitto ja tappio toisesta turnauksesta

Sisähockeykauden toinen turnaus pelattiin 19.11. Helsingissä. Kilpparin turnaussaldona oli voitto ja tappio. 

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli isäntäjoukkue ABC-Team, joka oli varsin hyvällä pelipäällä aivan ottelun alusta asti. Kilppari-miehistö sai alkuun kylmän suihkun, kun helsinkiläiset johtivat ottelua 2-0 jo neljän minuutin pelin jälkeen. Kilppari-miehistö kuitenkin kokosi rivinsä ja erätauolle lähdettiin tasalukemissa 2-2. Toisessa erässä ABC-Teamilla oli kuitenkin ripaus enemmän asennetta maalipaikoissa, ja ottelu päättyikin lopulta kotijoukkue ABC-Teamin 5-2-voittoon.

Toisessa ottelussa Sisukiekko kiusasi Pinkkipaitoja pitkään. Sisukiekko nousi kertaalleen 2-0-lukemista tasoihin, mutta lopulta Kilpparin rutiini vei kuitenkin voiton urjalalaisista. Lopputulokseksi kirjattiin 6-2 HC Kilpparille

HC Kilpparin päivän pistemiehet olivat Tommi Rantala (4+2) ja Sampo Hirvioja (4+1). Päivän otteluiden jälkeen ABC-Team johtaa sarjataulukkoa 12:lla pisteellä, HC Kilppari on toisena 9:llä pisteellä ja HT-85 kolmantena 6:lla pisteellä.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.