Kilppari nousi yksin SM-sarjan piikkipaikalle

Sisähockeyn SM-sarja jatkui sunnuntaina 9.1. Turussa Samppalinnan palloiluhallissa. HC Kilppari löysi maalijyvänsä ja onnistui keräämään kotiturnauksestaan täyden pistepotin messevällä maalierolla 18-3.

Ensimmäisessä ottelussa HT-85 pyristeli Pinkkipaitojen kyydissä yhden erän verran. Kilppari takoi komeita maaleja mutta hämeenlinnalaiset rokottivat armotta Kilpparin merkkausvirheistä, ja erätauolle mentiin isäntien 5-3-johdossa. Toisessa erässä turkulaiset lisäsivät kierroksia ja tulosta alkoi syntyä. Lopputulos 11-3 ei jättänyt sijaa selittelyille. Kilpparin tehomiehinä toimivat Tommi Rantala (4+3) ja Sami Lindroos (3+0).

Toisessa ottelussa vastaan asettui Seinäjoki United. Ottelu oli alusta loppuun Pinkkien hallintaa, mutta maalintekotehokkuus oli heikkoa ensimmäisessä erässä. Maalipaikkoja Kilpparilla riitti, mutta pallo saatiin verkkoon “ainoastaan” kahdesti ensimmäisessä erässä – erätaukotulos siis 2-0. Kolmannessa erässä painostus alkoi tuottaa tulosta ja lopputulokseksi kirjattiin lopulta 7-0 Kilpparille. Ottelun onnistujia olivat jälleen Tommi Rantala tehoin 3+1 sekä uransa ensimmäisen sisähockeymaalin tehnyt Waltteri Alenius.

Päivän turnauksen tulokset:

United – Sisukiekko 1-2 (0-0)
HT-85 – HC Kilppari 3-11 (3-5)
Sisukiekko – ABC-Team 3-3 (2-0)
HC Kilppari – United 7-0 (2-0)
ABC-Team – HT-85 3-4 (1-0)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.