HC Kilppari SM-runkosarjan voittoon – viimeisestä turnauksesta kotiintuomisina kaksi voittoa!

Sisähockeyn runkosarja päättyi lauantaina 10.2. Urjalassa pelattuun turnaukseen. HC Kilppari kohtasi päivän otteluissaan Seinäjoki Unitedin ja HT-85:n.

Ensimmäisessä ottelussa Unitedia vastaan HC Kilppari painoi kaasun pohjaan heti alkuvihellyksestä. Pallo liikkui mallikkaasti pelaajalta toiselle ja komeita maalipaikkoja luotiin kuin liukuhihnalta. Ensimmäinen erä päättyi Kilpparin 5-0-johdossa, eikä vauhti juuri hidastunut toisessakaan, sillä loppulukemiksi kirjattiin 9-1 Pinkkipaidoille. Kilpparin paras pistemies ottelussa oli totutusti Tommi Rantala tehoin 3+2.

Jälkimmäinen ottelu HT-85:ttä vastaan alkoi todella unisesti, sillä reilun kahden minuutin jälkeen hämeenlinnalaiset johtivat ottelua hieman yllättäen 2-0. Tästä Kilppari-ryhmä kuitenkin vain sisuuntui ja kirivaihde saatiin melko pian päälle. Peli saatiin tasoihin erän puolivälissä Jouni Hirviojan ja Tommi Rantalan maaleilla, ja kun erän lopussa vielä Sami Lindroos ja Sampo Hirvioja löivät maalit mieheen, lähdettiin erätauolle Kilpparin 2-4-johdossa. Toisessa erässä peli hiukan rauhoittui ja Pinkkien rutiini alkoi näkyä kenttätapahtumissa. Antti Äärelä kaunisteli lukemat vielä lopuksi 2-5:een.

HC Kilppari kohtaa siis kaksiosaisessa finaalissa ABC-Teamin ja ensimmäinen osaottelu pelataan Turussa sunnuntaina 4.3. Pronssiottelussa kohtaavat HT-85 ja Sisukiekko. Seuraavaksi Kilpparilla kuitenkin vuorossa ensi viikonloppuna Georgian Tbilisissä pelattava Euro Indoor Challenge II -turnaus, josta lisää ensi viikolla.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.