Ensimmäisestä SM-finaalista nihkeä 0-0 tasapeli

Sisähockeyn SM-sarjan ensimmäinen finaali pelattiin 4.3. Samppalinnassa. HC Kilpparin suoritus ottelussa oli väritön, hajuton ja mauton  – lopputuloksena nihkeä 0-0 tasapeli.

HC Kilppari lähti otteluun varsin varovaisesti, minkä seurauksena ABC-Team pääsi hallitsemaan ottelun alkua hienokseltaan. Kilppari sai muutamia maalipaikkoja, mutta vaarallisimmat paikat siunaantuivat vierailijoille. ABC-Team sai aikaan kaksi vaarallista maalintekoyritystä lyhyistä kulmista, mutta Kilppari-vahti Valtteri Lehto teki yritykset tyhjiksi.

Toiseen erään Kilppari alkoi löytää omaa peliään jo paremmin ja pelin virtaus kääntyi isännille, mutta maalipaikoissa kuitenkin puuttui tarvittava “tappamisen meininki”. Pinkit saivat erässä myös muutaman lyhyen kulman, mutta palloa ei vain onnistuttu naulaamaan maaliin yrityksistä huolimatta. ABC ei saanut luotua juurikaan maalipaikkoja toisessa erässä, ja kun Kilpparin loppurynnistyskään ei tuottanut tulosta, kirjattiin lopputulokseksi 0-0.

Kilppari ei siis onnistunut hyödyntämään hankkimaansa kotietua, ja näin mestaruus ratkeaa vasta lauantaina 10.3. Hämeenlinnassa pelattavassa toisessa osaottelussa. Mitään ei siis ole vielä ratkaistu, mutta Hämeenlinnan pieni kenttä hyödyttää ehdottomasti enemmän ABC-Teamia kuin HC Kilpparia joukkueiden erilaisten pelityylien takia. Parhaan on kuitenkin oltava paras kentällä kuin kentällä, ja ensi viikolla saadaan selville kuka on tämän hetken paras indoor hockey -joukkue Suomessa!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.