HC Kilpparin miehet aloittivat SM-sarjan kahdella komealla voitolla

HC Kilpparin miehet ottivat kaksi voittoa maahockeyn SM-sarjan ensimmäisestä turnauksesta, joka pelattiin 28.4. Helsingin Velodromilla.

Päivän ensimmäisessä ottelussa HT-85:ttä vastaan Pinkkipaitojen alku oli varsin tahmea. HT onnistui hyvällä liikkeellään sekoittamaan Kilppareiden pakkaa, joka oli muutenkin vielä melko levällään näin kauden alussa. Ensimmäinen puolikas kirjattiin kuitenkin Kilpparille lukemin 1-0 Antti Äärelän onnistuttua maalinteossa. Toisen puoliskon loppupuolella Kilpparin peli alkoi pikkuhiljaa rullata tuttuun tapaan. Loppulukemat 4-0 HC Kilpparille. Maalintekijät: Antti Äärelä, Jussi Luhta, Sampo Hirvioja ja Henri Haapanen.

Toisessa matsissa vastaan asettui viime kaudesta kovasti uusiutunut Seinäjoki United. Ottelun alku oli Kilpparille jälleen hiukan tukkoinen. Toisella neljänneksellä Kilpparin vapauttavan johtomaalin iski jälleen Antti Äärelä. Tämän jälkeen pallonhallinta alkoi siirtyä jälleen turkulaisille ja United joutui vahvasti puolustuskannalle. Toisella puolikkaalla Kilpparin peli asettui entistä paremmin uomiinsa varsinkin hyökkäyspään osalta. Loppulukemiksi kirjattiin 3-0 Kilpparille. Maalintekijät: Antti Äärelä (2) ja Markus Koivusaari.

Kauden avaus saatiin siis hoidettua oikein kiitettävällä tavalla, vaikka peli olikin vielä kokonaisuutena aivan liian ailahtelevaa. Lisäksi vielä erityinen hatunnosto Kilppareissa onnistuneesti debyyttinsä tehneille Joose Saarelle, Jonne Lustilalle ja Elmo Pärssiselle.

SM-sarja jatkuu 12.5. Helsingin Velodromilla. Silloin Kilppari kohtaa HT-85:n ja ABC-Teamin.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.