Kilpparille kaksi voittoa kolmannesta SM-osaturnauksesta

HC Kilppari haki täydet kuusi pistettä 27.5. Helsingin Velodromilla pelatusta turnauksesta. 

Paluu europeleistä SM-sarjan peleihin oli yhtä vaikea kuin aina ennenkin, mutta Pinkkipaidat onnistuivat tekemään juuri vaadittavan kahden voiton saavuttamiseksi. Ensimmäisessä ottelussa Seinäjoki United kaatui erittäin nihkeän pelin päätteeksi lukemin 1-0. United pisti hyvin kampoihin, mutta turkulaiset eivät toisaalta päässeet lähellekään omaa tasoaan. Huojentavan voittomaalin iski Samu Ratinen lyhyestä kulmasta 43. minuutilla. Maalipaikkoja riitti mielinmäärin, mutta Pinkkien perisynniksi muodostunut maalinteon tehottomuus oli jälleen suuressa roolissa ottelussa.

Toisessa ottelussa Kilppari kaatoi ABC-Teamin lukemin 3-0. Helsinkiläisiltä puuttui suurin osa europeleissä mukana olleista pelaajista, ja tämä myös näkyi kenttätapahtumissa. Kilppari oli kipsissä ensimmäiset 15 minuuttia, mutta kun tästä selvittiin, pelattiin lähes koko loppupeli ABC-Teamin päädyssä. Maalintekijöinä onnistuivat Tommi Rantala kertaalleen ja Valtteri Lehto kahdesti.

Pistetilanne turnauksen jälkeen on seuraava: HC Kilppari 16, ABC-Team 11, HT-85 7 ja United 0 pistettä.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.