HC Kilppari jatkoi tappiottomien pelien putkeaan

HC Kilpparin miehet kohtasivat 1.7. ABC-Teamin Helsingin Velodromilla. Turkulaiset hallitsivat pelitapahtumia alkuvihellyksestä loppuun saakka, mutta ottelun avausmaalista vastasi kuitenkin isäntäjoukkue. Kilpparin puolustuksessa tapahtuneen merkkausvirheen seurauksena helsinkiläiset pääsivät naulaamaan ohjurin maalin edestä 27. minuutilla.

Pinkkipaidoilla oli jo avauspuoliskolla kourallinen tuhannen taalan paikkoja, mutta pallo saatiin maaliin viimein ottelun 45. minuutilla. Hienon esityön maaliin teki jämäkkäotteinen Pekka Lehtonen, joka riisti pallon vastustajalta. Maalin viimeisteli Tommi Rantala Markus Koivusaaren syötöstä. Tämä jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi pöytäkirjamerkinnäksi, joten lopputulokseksi kirjattiin 1-1. Maalinteon ontuessa positiivista oli se, että hyviä maalipaikkoja kyettiin luomaan läpi ottelun vastustajan kenttäpäätyyn.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.