HC Kilpparilla onnistunut visiitti Seinäjoelle

HC Kilppari lähtivä 17.6. Seinäjoelle hiukan siipirikkoisena, mutta tämä ei vauhtia hidastanut. Ensimmäisessä erässä peli aaltoili puolelta toiselle, mutta Kilppari oli ainut, joka onnistui maalinteossa – Tommi Rantala iski päivän ensimmäisensä Seinäjoen verkkoon 12. minuutilla. Pinkit saivat myös useita lyhyitä kulmia, mutta tilanteet jäivät hyödyntämättä. 

Jälkimmäisellä puoliskolla Kilppari pelasi ajoittain kuin hurmiossa eikä United pysynyt enää perässä. Pinkkipaidat onnistuivat iskemään peräti neljä maalia kymmeneen minuuttiin – Rantala viimeisteli kaksi maalia, Andrei Panschin ja Sampo Hirvioja maalasivat kertaalleen. Aivan pelin loppuun turkulaisten komeaan suoritukseen sattui kauneusvirhe, kun Seinäjoki pilasi Jussi Luhdan nollapelin viimeisellä peliminuutilla.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.