Kilppari ryöväsi täydet pisteet Hämeenlinnasta

Yksittäisinä otteluina pelattava SM-sarjan jälkimmäinen puolikas alkoi Kilpparin osalta vierasottelulla HT-85:ttä vastaan tiistaina 12.6. Hämeenlinnassa.

Ottelu oli kokonaisuutena melko uninen, mutta turkulaiset tekivät totuttuun tapaan juuri vaadittavan työmäärän kolmen pisteen eteen. Pullerin hiekkatekonurmi sotki Pinkkien normaalin pelinrakentelun lähes täysin, mutta tästäkin huolimatta ensimmäinen 30-minuuttinen mentiin vahvasti Kilpparin hallinnassa. Erätauolle siirryttiin Kilpparin 0-3-johdossa Tommi Rantalan viimeisteltyä hattutemppunsa 26. minuutilla.

Toiselle puolikkaalle Pinkkipaidat tulivat kuin juuri päiväunilta heränneenä. HT-85 vyörytti peliä vahvasti turkulaisten päätyyn ja saikin ensimmäisen kavennusmaalinsa 45. minuutilla. Tästä viiden minuutin päästä peli kaventui lyhyestä kulmasta jo 2-3:een. Lopulta Kilppari heräsi kuitenkin takaisin taistoon, ja 54. minuutilla pallo onnistuttiin lyömään neljännen kerran hämeenlinnalaisten maaliin – maalintekijänä jälleen Tommi Rantala illan neljännellään. Näin ottelun loppulukemiksi kirjattiin 2-4 Kilpparille.

HC Kilppari johtaa sarjaa nyt kahdeksan pisteen erolla ABC-Teamiin. Kolmantena sarjassa on HT-85 kahdentoista pisteen päässä kärjestä ja viimeisenä majailee Seinäjoki United, joka ei ole vielä avannut pistetiliään. Seuraavaksi Kilppari kohtaa Unitedin Seinäjoella tämän viikon sunnuntaina 17.6.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.