HC Kilpparille 1-0 voitto ABC-Teamista Turussa

HC Kilppari pelasi kauden viimeisen runkosarjaottelunsa 22.8. Parkin kentällä, kun vieraaksi saapui ABC-Team Helsingistä.

Keskiviikkoillan kamppailu Parkilla oli tuloksellisesti tiukka, mutta kenttätapahtumia hallitsi kotijoukkue. Kilppari painosti alusta asti todella vahvasti ja ABC-Team keskittyi lähinnä puolustustaisteluun ja vastahyökkäyksiin. Hyviä maalipaikkoja Pinkkipaidoille siunaantui arviolta tusinan verran, mutta palloa ei vain saatu millään maaliin.

Viimeisellä neljänneksellä ABC-Team oli jo hyvin lähellä onnistua maalinteossa lyhyestä kulmasta, mutta pallo viuhui vain vähän ohi Jussi Luhdan vartioiman maalin. Ottelun 53. minuutilla Kilppari sai rangaistusvippauksen, kun Tommi Rantalaa rikottiin hyvässä maalintekopaikassa. Sampo Hirvioja vippasi pallon pilkulta maaliin, mikä siivitti kotijoukkueen huojentavaan 1-0-voittoon.

Vaikka maalinteko tökki edelleen, oli Kilpparin tekeminen kokonaisuutena huomattavasti vahvempaa kuin edellisessä kotiottelussa. Lisäksi ensikertalainen Jimi Peippo onnistui erittäin väkevästi debyytissään oikealla laidalla. Kilpparin voiton myötä ABC-Team ei onnistunut varmistamaan finaalipaikkaansa, vaan toinen finalisti ratkaistaan ensi tiistaina Hämeenlinnassa ottelussa HT-85 – ABC-Team. Ensimmäinen finaali pelataan Turussa 9.9.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.