HC Kilppari väkeviin voittoihin kotiturnauksessaan – finaalipaikka varmistui jo ennen viimeistä osaturnausta!

HC Kilppari palasi joululomalta varsin raikkaalla peliotteella, kun sisähockeyn SM-sarja jatkui 5.1.Turun Samppalinnassa.

Ensimmäisessä ottelussa turkulaiset kohtasivat HT-85:n. Ensimmäinen erä mentiin pitkälti Pinkkien komennossa – maalinteon aloitti Antti Äärelä komealla ohjauksella Sampo Hirviojan syötöstä. Waltteri Alenius pääsi vielä lisäämään Kilpparin johdon 2-0:aan, mutta aivan erän lopussa HT-85 onnistui kaventamaan pelin 2-1:een lyhyestä kulmasta. 
Toisessa erässä HC Kilppari kuitenkin näytti lopulta kaapin paikan hämeenlinnalaisille. Lopputulokseksi kirjattiin 6-1 Pinkeille – pistenikkarina hääri Sampo Hirvioja tehoin 3+2. Pinkkien kuudennesta maalista vastasi 15-vuotias Jimi Peippo, jolle maali oli uran ensimmäinen miesten SM-sarjassa! Peippo palkittiin myös ottelun parhaana pelaajana.

Toisessa ottelussa Seinäjoki Unitedia vastaan Pinkkipaidat olivat kuskin paikalla alusta asti, mutta vielä ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tiukka 1-0 Kilpparille. Kuparisen rikkoi jälleen Antti Äärelä. Toisessa erässä seinäjokiset tippuivat lopulta kyydistä isäntien mentyä menojaan. Ottelu päättyi lukemin 5-0 HC Kilpparille. Pistemiehinä kunnostautuivat Andrei Panschin (2+1) ja Sampo Hirvioja (1+2). Lisäksi Waltteri Alenius onnistui maalinteossa myös United-ottelussa. Ottelun parhaan pelaajan palkinnon pokkasi Sampo Hirvioja.

Ennen SM-sarjan viimeistä turnausta HC Kilppari johtaa sarjaa 14:llä pisteellä. Päivän kahden voittonsa myötä Kilppari siis varmisti paikkansa SM-finaaleissa, mutta runkosarjan voitosta kamppailee vielä tuttu arkkivihollinen ABC-Team. Sekä Unitedilla että HT-85:llä on kuitenkin vielä mahdollisuus nousta finaaleihin ohi ABC-Teamin, mutta tämä vaatisi kummaltakin täydellistä onnistumista sekä ABC-Teamin totaalista romahtamista viimeisessä turnauksessa. Viimeinen turnaus pelataan Hämeenlinnan Iittalassa 27.1.

Rainer Lönnbackin kuvia päivän otteluista pääset katsomaan alla olevasta linkistä:

https://rlonn.kuvat.fi/kuvat/2019/Maahockey/Indoor+2018-2019/5.1.2019+Miehet+SM/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.