HC Kilpparilta pehmeä esitys helteisellä Parkilla

Kilppari kohtasi hämeenlinnalaisen HT-85:n 1.8. Parkin kentällä pelatussa SM-sarjan ottelussa. Ottelu oli Pinkeiltä tämän kauden pehmein ja haluttomin suoritus, minkä vuoksi Hämeenlinnalaiset kuittasivat ottelusta ansaitun pisteen kotiinviemisiksi.

Kilppari aloitti ottelun hyvin eikä vastustaja saanut juurikaan laadukkaita maalipaikkoja. Pinkkipaidat sen sijaan onnistuivat maalinteossa kahdesti ensimmäisellä puolikkaalla – Andrei Panschin vei isännät ensin 1-0-johtoon ja Tommi Rantala lisäsi hämeenlinnalaisten tuskaa 2-0-maalillaan.

Toiselle puolikkaalle Kilppari tuli takki alinta nappia myöten apposen auki. Pinkeillä oli jälleen kerran valtava määrä maalipaikkoja, mutta pallo ei millään löytänyt enää tietään maaliin. Sen sijaan vastustaja onnistui käytännössä kummastakin maalipaikastaan, tasoittaen lopulta tilanteeksi 2-2 Kilpparin löysäiltyä puolustuspäässä. Lisämaaleja ei nähty, joten kummankin joukkueen oli tyytyminen yhteen pisteeseen.

Luvattoman kesy suoritus kauden ensimmäisessä kotiottelussa toimikoot Kilppareille hyvänä muistutuksena siitä, että keskittymisen on pysyttävä kasassa täydet 60 minuuttia, jos voittoja mielitään vielä napsia. Kilpparin seuraava ja viimeinen runkosarjan ottelu pelataan Parkilla 22.8. ABC-Teamia vastaan.

Comments are closed.